top of page

Vragen en antwoorden

Nu INTHEMIDDLE stilaan uit de kiemfase komt, krijg ik steeds meer vragen. Ik zet er graag enkele op een rijtje. Nog niet wijzer? Chatten of WhatsAppen kan altijd!

Graag! Wanneer zijn we weg?

17922062576294376.jpg

Enkele vaak gestelde vragen en antwoorden

Is inthemiddle.be iets voor mij?

De kans zit er echt wel in! Als je een beetje zin hebt in natuur & avontuur vast wel! Misschien weet je het nog niet, maar mogelijk is met je blote voeten in het gras, met je neus in de bloemen, luisteren naar de bomen, de gloed van het vuur voelen op je huid en gaan slapen onder de sterren wel helemaal je ding!

Moet ik met iets zitten of een probleempje hebben om mee te doen?

Absolutely not! Iedereen is welkom en iedereen mag er zijn op zijn manier. Alles van het individuele aanbod, maken we op jouw maat en richten we naar jouw vraag, ookal is die nog niet helemaal duidelijk. Door de kleine groepjes op de meerdaagse trips is er ook plek voor je eigenheid en kan je jezelf zijn en nieuwe stukken van jezelf ontdekken. Misschien leer je wel van de andere?

Ben jij een therapeut?

Neen,...niet in de klassieke zin van het woord. Wat ik dan wel ben? Ik ben een echte 'believer' in jongeren en na alle ervaringen in het jeugdwerk gedurende de voorbije 20 jaar heb ik wat te brengen, te delen, maar ben ik vooral iemand die graag luistert naar iedereen zijn verhaal en op mijn eigen manier een beetje wil helpen als daar nood voor is...

Kunnen enkel de jongeren terecht bij Inthemiddle.be ?

Nee hoor,...als ouder -en contextbegeleider ga ik graag met de volwassenen in gesprek en kijken we samen hoe ik kan helpen of mee richting kan geven. Samen met je kind, vóór je zoon of dochter, om de beurt,... Er zijn heel wat formules.

Mijn expertise ligt vooral bij jongeren en jongvolwassenen, maar ook bij volwassenen die zich jong voelen.

Er komen weldra ook specifieke activiteiten voor ouder en kind, maar doe gerust een voorstel!

Mag ik met een vriend(in) inschrijven?

Voor meerdaagse uitstappen en overnachtingen lijkt me dat wel héél gezellig! Dat maakt het misschien nog beter soms, maar het is geen must! Laat het wel even weten, want dan past ik het programma een beetje aan.

Waarom (altijd) naar buiten?

Woorden en gedachten komen makkelijk in beweging, door samen op pad te gaan. Je ogen gaan open, maar ook vooral je ervaringen groeien enorm als je het eens net iets anders doet dan je gewoon bent. Vandaar de keuze voor buiten. Maak je geen zorgen,...ook ik schuil graag voor het slechte weer als ik er even geen zin in heb, maar misschien krijg je wel zin om te dansen in de regen? Dan dans ik mee...

Wat als het wat te duur is?

Wel,...daar heb ik ook een antwoord op. Wanneer een volwassene een weekendje vastlegt met de caravan of tent, al dan niet met begeleiding, dan leggen we een potje aan. De winst gaat onmiddellijk terug naar diegene die er net wat meer nood aan heeft. Zo kan ik een stevige korting voorzien voor wie het nodig heeft.

Gewoon huren zonder begeleiding. Kan dat ook?

Jazeker! Het is de bedoeling dat iedereen van het aanbod van inthemiddle kan genieten. Wil je eens testen of een weekend met een vintage caravannetje iets voor jou is of droom je van ook van een prachtige (bell)tent?  Dat kan dus ook als we niet in the middle of now(here) zitten. Een periode in gedachten? Laat me even een seintje en ik kijk na of we niet zelf op zwier zijn.

De opbrengst van de verhuur gaat naar één of meerdere jongeren die daar graag gebruik van maken. 

bottom of page