top of page

Aanbod

Tijd voor jezelf en er weer gaan staan, kan individueel of samen met anderen. Het kan dicht bij jou of in 'the middle of nowhere'? Enkele uren of meerdere dagen? Er is dus steeds een aanbod op jouw maat.

Erbij gaan zitten

Soms helpt het om gewoon te gaan zitten en stil te staan bij wat je voelt, niet voelt en laat komen wat er komt. Aan de hand van verschillende methodieken komen we samen tot de kern, de vraag of de noodzaak. Je bent welkom bij mij of ik kom tot bij jou. 

IMG_20220703_153400_edit_97231767463809.jpg

Woorden in beweging

Wandelen zet ook je woorden in beweging. Het is vaak ook veel gemakkelijker om te praten als er iemand naast je loopt. En als je wilt zwijgen, dan kan dat gewoon ook...

Ik zoek een leuke wandeling of ga mee naar je favoriete stukje natuur. 

zonsondergang

Hangen in de natuur

In het Engels zeggen ze al wel eens 'hang in there'. Als je dat gevoel hebt dat je moet volhouden, doorbijten, nog eventjes...dan is 4 uur in de natuur een goed concept voor jou! Ik zorg voor het rustige plekje en wat lekkers. Jij moet helemaal niks, buiten hangen.

IMG_20220303_083645_edited.jpg

Papierwerk

Papier en pen maken soms zoveel duidelijk! Wil je beginnen met een bullet journal, leren mindmappen, je agenda's beheren, plannen,...? Of wil je hulp bij je schoolwerk en het structureren van je cursussen en je opdrachten? 

We gaan samen op zoek naar wat werkt voor jou. 

Notebook and Pen_edited.jpg

Een nacht onder de sterren

Aankomen, je eigen kampvuur maken en simpelweg één avond even weg van alles. Het kan geweldig zijn om wakker te worden na een nacht buiten, met je tasje koffie en even niets te moeten zeggen, maar enkel kijken hoe de wereld wakker wordt. 

IMG_20220527_195417.jpg

Volg je eigen weg...

Heb je nog een gekker idee? Laat het gerust weten!

Misschien wil je een hele week weg, met een grotere groep of mag het nog wat avontuurlijker. Ik help je graag organisatorisch op weg en voorzie activiteiten op maat. 

IMG_20220522_110243.jpg

Wil je graag een sessie vastleggen, klik en zet je vraag kort op mail...

bottom of page