top of page

aanbod 
& aanpak

INTHEMIDDLE laat zich niet graag in een vakje drukken, maar om de mogelijkheden te schetsen heb ik enkele activiteiten en begeleidingsvormen voor je opgesomd...

Individuele begeleiding/coaching

Samen op weg  om datgene dat moeilijk loopt en je bezwaart, vanuit je eigen krachten en inzichten weer de nodige flow te geven. Dit kan kan aan de hand van gesprekken, wandel-coaching, er op uit te trekken voor één of meerdere uren, etc. 

2

Ondersteuning & begeleiding op/rond school

Met de school en de ouders als partner zicht krijgen op wat zich voordoet door observatie, in kaart brengen wat dit oproept bij de verschillende betrokkenen en de nodige begeleiding voorzien vanuit weldoordachte keuzes en strategieën. De kern hierbij is het kind in al zijn verbindingen met zijn omgeving

3

SUB&STAY

Water, zachtheid, evenwicht en vooral tijd voor jezelf staan hier centraal. Na een halve dag op het water met je sup, kan je genieten van een lekker en gezond diner, de warme gloed van een kampvuur en je eigen warme nest onder de sterrenhemel. Ontwaken met de zon en de vogels krijg je er als kers op de taart bij.

Dit kan ook zonder overnachtingen en/of maaltijden

4

NOW/HERE overnachtingen

Van één tot meerdere nachten in verschillende formules, jezelf terugtrekken in het hier en nu. De natuur als onze thuis en ons ritme, gedragen en ondersteund, met de warmte van een knetterend vuur en de ander.

neem contact op

Voel je enthousiasme of nieuwsgierigheid nadat je me via deze weg of anders hebt leren kennen? Neem contact op via het formulier.

bottom of page